7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Buzda büyük buluşma

BUZDA BÜYÜK BULUŞMA

Erzurum yine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. 18 Yaş Altı Dünya Buz Hokeyi Grup şampiyonasına Türkiye, Çin, Bulgaristan, Moğolistan ve Tayvan katılacak. Grup şampiyonası Pazartesi günü Palandöken ilçesindeki Buz Hokeyi Salonunda yapılacak. 8 Martta başlayacak 14 Martta sona erecek olan müsabakaların açılış maçında Pazartesi günü Çin ile Bulgaristan saat 15.30 karşılaşacak. Saat 19.00’da ise Türkiye, Moğolistan ile mücadele edecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda buz hokeyine mükemmel bir ev sahipliği yapacaklarına inandığını belirtti. Beş gün sürecek olan buz hokeyi için Erzurumlu sporseverleri tribünlere davet eden Çintimar, izleyenlerin yine buz hokeyine doyacağını söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar, herkesin müsabakaları izlemesi için bilet fiyatlarını çok cüzi tuttuklarının altına çizerek, “Bu müsabakalar 2011 öncesinde de Test müsabakaları olduğu için biletler ücretli oluyor. Ancak biz bilet fiyatlarını sadece 1 TL yaptık. Herkesi maçları izleyeme davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

BUZDA BÜYÜK BULUŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 16:10:00
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 16:18:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?