7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Buzda sömestr şenliği

BUZDA SÖMESTR ŞENLİĞİ

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Palandöken İlçesindeki Buz Hokeyi Salonu sömestr tatilinde öğrenicilerin akınına uğradı.

Kapılarını ana okullarından liseli gençlere ve hatta üniversite gençliğine açan Buz Hokeyi salonu her gün paten yapmak isteyenlerle dolup taşıyor.Ana okullarından da sporcu kabul eden Buz Hokeyi Salonu’ndan TRT Erzurum Radyosu da canlı yayın yaptı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan protokol gereği 2 bin dolayında öğrenciye paten kursu veriliyor.

DİĞER İLLERDEN GELENLER VAR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün açmış olduğu paten kurslarına Keşan’dan Endirne’den İzmir’den ve Van’dan katılanlar bulunuyor.

Antrenörler Neşe Olçay ve İkram Çintimar nezaretinde buz pateni yapan öğrenciler oldukça neşeli gözüktü. TRT Erzurum Radyosu da Buz Pistinden Canlı Yayın yaparak nabız tuttu. DAGC Başkanı ve TRT Erzurum Radyosu Prodüktörlerinden Feridun Fazıl Özsoy ve ekibi Buz Pistinden canlı yayın yaparak buz sporları ile ilgili aktiviteleri dinleyicilerine duyurdu. Canlı Yayında Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın yanı sıra öğrenciler ve veliler ile röportaj yapan Özsoy, buz sporlarının tanıtımını yaptı.

BUZDA SÖMESTR ŞENLİĞİ
BUZDA SÖMESTR ŞENLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 15:03:03
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 18:53:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?