7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Çağdışı dava yine kanlı bitti

Erzurum’da silahlı saldırıya uğrayan 1 kişi hayatını kaybetti. Aralarında kan davası bulunduğu ileri sürülen ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen 4 kişi, Sedat Bozkuş’u (25) kıraathane içerisinde kafasından silahla vurdu.

Pasinler ilçesinde çobanlık yaptığı belirtilen Sedat Bozkuş, saldırı sonrasında ağır yaralı olarak Erzurum Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bozkuş’un yaralandığını haber alan aşiret mensupları ise hastaneye akın etti. Bir süre bekleyişin ardından Acil Servis’ten gelen ölüm haberi üzerine maktulün yakınları olay çıkardı. Olay sırasında Acil Servis’in camları kırılırken hastaneye çevik kuvvet ekipleri takviye olarak çağrıldı. Yaşanan arbede sırasında maktul yakınları İHA, CHA kameramanlarına saldırdı. Gazeteciler olayı yara almadan atlattı. Olay sırasında bazı gazeteciler de kaçarak kendilerini polis noktasına kilitlediler. Zaman, zaman kapıyı aralayarak dışarıdaki durumu gözetleyen gazeteciler, olayları kapı aralığından görüntüledi. Bu sırada, polis ekipleri maktul yakınlarını zor kullanarak dışarı çıkardı. Polisin cop ve göz yaşartıcı sprey kullandığı olayda, bazı polisler de hafif şekilde yaralandı. Çıkan arbede sırasında polis, üzerinde tabanca bulunan Fesih Bozkuş’u gözaltına aldı.

Olay sonrası polis, Mahallebaşı semtinde geniş güvenlik tedbirlerini alırken, zanlılarının yakalanması için operasyon başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2005 Pazartesi 10:44:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?