7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Çalkavur'dan Erzurum'a veda

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Erzurum Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, bugün emniyet mensupları ile vedalaşarak Erzurum’dan ayrıldı.

Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde düzenlenen törende personele hitap eden Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, yaklaşık bir yıl görev yaptığı Erzurum’da büyük çalışmalara imza attıklarını belirterek, fedakarca çalışan emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Erzurum’da görevde kaldığı süre içerisinde önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Çalkavur, “Erzurum’da görev yapmaktan son derece mutlu oldum. Erzurumlular her zaman yaptığımız çalışmalarda bize destek oldular. Bedenen buradan ayrılsak da Erzurum her zaman yüreğimizde olacaktır” dedi.

Erzurum'da görev yapan basın mensuplarına da verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Emniyet Müdürü Çalkavur, emniyet mensuplarına bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diledi.

Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri ve çok sayıda polis memurunun katıldığı veda töreninden sonra Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur Erzurum’dan ayrılmak üzere havaalanına hareket etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2010 Cuma 18:37:34
Güncelleme :22 Ocak 2010 Cuma 18:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?