7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Çanakkale şehitleri anıldı

PASİNLER’DE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI

Erzurum’un Pasinler İlçesinde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programı düzenlendi.

Pasinler ilçesinde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programı etkinliklerine sabah 09.30’da Pasinler Ali Çavuş Şehitliğinde çelenk konulması ile başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, şehitler anısına saygı atışı yapıldı. İlçe Kaymakamı Zekai Erdem, Şehitlik defterini imzaladı. Şehitlikte düzenlenen programın ardından İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğündeki etkinliklere geçildi.

İlçe Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programında Pasinler Lisesi Müdürü Resul Polat günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Polat konuşmasında, “Çanakkale de şehit olan Mehmetçiklerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Programda okul öğrencileri günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Çanakkale Geçilmez adlı tiyatro gösterisi programa gelen davetliler tarafından büyük ilgiyle izlendi.

İlçe Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen Çanakkale Şehitlerinin anma programına İlçe Kaymakamı Zekai Erdem, Pasinler Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Musa Özgül, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, İlçe Emniyet Müdürü V. Murat Tuğrul, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hasan Taşdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mennan Dölekli, Pasinler İl genel meclis üyeleri, ilçedeki okul müdürleri, çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldılar.

PASİNLER’DE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI
PASİNLER’DE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI
PASİNLER’DE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 13:43:00
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 14:19:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?