6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Çatıdan düşen buz hastanelik etti

Erzurum’da çatıdan üzerine buz kütlesi düşen 2 kişi hastaneye kaldırılırken, bir otomobil de hurdaya döndü. 3 katlı Zümrüt Apartmanı’nın çatısından yoldan geçen 2 bayanın üzerine kar ve buz kütleleri düştü.

Olay, Cumhuriyet Caddesi’nde bugün saat 12.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 katlı Zümrüt Apartmanı’nın çatısından yoldan geçen 2 bayanın üzerine kar ve buz kütleleri düştü. Çevredeki vatandaşların yardımıyla kar birikintileri altından çıkarılan 2 kadın, Erzurum Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadınlardan birinin sağlık durumunun iyi olduğu, diğer kadının ise yaşadığı şok nedeniyle dilinin tutulduğu öğrenildi.

Olayı anlatan vatandaşlar, "Havanın ısınması sonucu çatıdan karlar toplu halde boşaldı. O sırada kadınlar caddeden geçiyordu. Ne olduğunu anlayamadan kadınların kara gömüldüklerini gördük. Kar 5 dakika sonra düşseydi, Cuma namazı çıkışı olduğu için Allah göstermesin facia olurdu" dediler.

Öte yandan, Cuma namazına giderken otomobilini kaldırım kenarına park eden Hatem Taş’a ait 25 DZ 866 plakalı otomobil de düşen kar kütlesi nedeniyle hurdaya döndü. Olay sonrası Cumhuriyet Caddesi’nde yaklaşık 1 saat trafikte aksaklık yaşandı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2005 Cuma 15:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?