6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Celal Dal milli takım yolunda

Kazım Karabekir Spor Kulübü güreşçilerinden Celal Dal, 22 Ocak'ta Milli takım seçmelerine katılmak için Ankara’ya gidiyor.


Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, "Pehlivanlarımızdan Celal Dal’daki cevherin fark edilmesi ve milli takım seçmelerine katılması tüm Erzurum adına bizleri son derece mutlu etmiştir. Kendisine üstün başarılar diliyorum. 4 yıllık bir çalışmanın neticesinde önemli başarılar elde ettik. Gönül isterdi ki daha fazla güreşçimizi milli takıma gönderelim. Ancak bu seferlik Celal Dal, kardeşimiz seçmelere katılmaya hak kazandı.”diye konuştu.


Milli takım seçmelerine katılmak için şimdiden hazırlıklarına başlayan Celal Dal ise, “ Başkanımız Dursun Şahin başta olmak üzere bugünlere kadar gelmemde bana destek olan idareci hoca ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Seçmelerde elimden gelen tüm çabayı Erzurum ve Kazım Karabekir Spor Kulübü adına göstereceğimden kimsenin endişesi olmasın. Spor hayatımda önemli bir dönüm noktası olan bu kampı en iyi şekilde değerlendirmeye ve ülkemizi temsil eden Milli bir güreşçi olmaya çalışacağım.”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2008 Cuma 12:46:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metin SEYİTOĞLU IP: 81.213.216.xxx Tarih : 21.01.2008 16:29:31

erzurumda spora destek olarak sadece kazım karabekir belediye başkanı sayın dursun şahinin ismini duyuyoruz bu memlekette başka idareci ve iş adamları neden spora gereken önemi vermiyor gençleri spora yönlendiremezsek bir çok kötü işilere bulaşır ve toplumun başına bela olurlar dursun şahine teşekkir ederim