7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Cenap Köksal Birdal yeniden aday

Erzurum’un Palandöken İlçe Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, yeniden göreve talip olduğunu açıkladı. 

AK Parti Palandöken İlçe teşkilatında bugün akşam saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyen Birdal, 2011’e hazırlanan ilçeyi daha modern bir yapıya kavuşturmak için ikinci kez göreve talip olduğunu söyledi.
 
Kazım Karabekir Belde Belediye Başkanı Dursun Şahin, Dadaşkent Belde Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, partili meclis üyeleri, Türkiye Muhtarlar Derneği Erzurum Şubesi Başkanı Ekrem Şen’in de katıldığı basın toplantısında Palandöken Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını AK Parti İlçe Başkanına veren Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, geride kalan 5 yıllık görev süresi içerisinde ilçeye güzel hizmetler yaptıklarını söyledi. 

Meclis üyeleriyle uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini anlatan Birdal, ikinci bir 5 yıllık dönem için aday adayı olduğunu ifade etti. Birdal, yeniden aday gösterilmesi halinde 2011’e hazırlanan Palandöken ilçesini daha modern, çağdaş bir hale getireceklerini vurguladı. Birdal, konuşmasının sonunda, Palandöken’den aday adaylıklarını açıklayanlara da başarılar diledi. 

Birdal’ı tebrik ederek müracaat dosyasını kabul eden AK Parti Palandöken İlçe Başkanı İbrahim Küçükoğlu, müracaatların 19 Aralık 2008 günü sona ereceğini açıkladı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 19:12:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?