4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Çevik kuvvet öğretmenleri unutmadı

ÇEVİK KUVVET POLİSLERİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları, Şehitler İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, öğretmenlere çiçek verdiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler, öğretmenleri unutmadı. Kendi aralarında topladıkları parayla öğretmenlere çiçek yaptıran ve öğrencilere de çikolata alan polis memurları, Yakutiye Şehitler İlköğretim Okulu'nu ziyaret ettiler. Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Başkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle müdürlüklerinde görevli polis memurlarıyla birlikte, Şehitler İlköğretim Okulu'nu ziyaret etmeye karar verdiklerini söyledi.

Öğretmenlerin kutsal bir görev yaptıklarını ve her fırsatta hatırlanmaları gerektiğini ifade eden Başkan, "Bizleri yetiştiren öğretmenlerimize bir vefa örneği göstermek istedik. Onların emeklerini hiçbir zaman unutamayız" dedi.

Şehitler İlköğretim Okulu Müdür yardımcısı Serkan Yazgan ise okullarının bulunduğu bölgenin şehrin dışında olduğunu ve zor şartlarda çalıştıklarını belirterek, "En ufak bir sorunumuzda bizi yalnız bırakmayan emniyet teşkilatımızın bu günde de yanımızda olması bizi mutlu etti" diye konuştu.

Daha sonra Şube Müdürü Başkan ve beraberindeki polis memurları Müdür yardımcısı Yazgan'a getirdikleri çiçeği vererek, sınıflarda bulunan öğrencilere çikolata dağıttılar.

ÇEVİK KUVVET POLİSLERİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
ÇEVİK KUVVET POLİSLERİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
ÇEVİK KUVVET POLİSLERİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 16:04:03
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 16:45:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?