4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Çiftçilere kalkınma dersi

NARMAN'DA ÇİFÇİLERE YÖNELİK SEMİNER

Erzurum'un Narman İlçe Tarım Müdürlüğü'nce "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi" programı kapsamında bir seminer düzenlendi.

Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen seminerde İl Tarım Müdürlüğü Destekleme Şübe Müdürlüğü'nden Ziraat Mühendisi Ülker Kamer, Ziraat Mühendisi Işık Kılıç ve Gıda Mühendisi Ünal Çalışkan, yatırım projeleri hakkında bilgiler verdi.

Seminerin amacının çiftçileri yatırım projeleri hakkında bilgilendirip hazırlanacak projelerle çiftçilerin kalkınmasını sağlamak olduğu bildirildi. Seminerin çiftçilere yönelik olmasına rağmen çiftçilerin ilgisinin olmadığı ancak daire amirlerinin hemen hemen hepsinin katılması dikkati çekti.

Çiftçilerin ilgisizliğinden yakınan İlçe Tarım Müdürü Salim Pehlivan, "Bizim çiftçilerimiz bu kadar duyarsız olmaları bizleri üzüyor. Oysaki biz ilçe tartım müdürlüğü personelleri olarak hazırlanacak olan projelerin yüzde 50'sinin hibe olması nedeniyle çiftçilerimizin bu tür projelerle kalkınacağını düşünüp gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

NARMAN'DA ÇİFÇİLERE YÖNELİK SEMİNER
İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 16:59:04
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 08:57:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?