7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Çığlık konaklı tesislerini denetledi

ÇIĞLIK KONAKLI TESİSLERİNİ DENETLEDİ

AK Parti Milletvekili Fazilet Çığlık, Konaklı bölgesinde yapımı devam eden 2011 üniversitelerarası kış oyunları tesislerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çığlık, Konaklı’da ki çalışmaların bitme aşamasına geldiğini belirterek, yatırımcının konaklıya gelerek özel işletme yapımına ağırlık vermesi için girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

ERZURUM MARKA OLACAK

Çığlık, Erzurum'un 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları nedeniyle büyük bir şans yakaladığını belirterek, Palandöken ve Konaklı’nın dünya turizminde marka olması için çalışmaların yoğunlaştığını kaydetti.

Oyunlar öncesinde Erzurum'un tanıtımının büyük önem kazandığına vurgu yapan Milletvekili Çığlık, profesyonel ekiplerce şehrin ve Palandöken Dağı'nın tanıtımının yapılması gerekliliğine işaret ederek, vatandaşında oyunlara sahip çıkmasını istedi.

TANITIM ÖNEMLİ

Amatör veya gönüllü kişilerce şehrin ulusal ve uluslararası arenalarda tanıtımın yapılamayacağına dikkat çeken Çığlık, “ Bu aşamadan sonra önemli olan özel sektör yatırımlarının bölgeye gelmesi. Bu yönde çalışmalara ağırlık vereceğiz. Önemli olan özel sektörün konaklıya yatırım yapması ve kentte istihdamın gelişmesi. Oyunlar sonrası tesislerin atıl durumda kalmaması için herkese önemli görevler düşüyor. Konaklı Bölgesi çalışmalarla önemli bir ivme kaydetmiş. Daha önce yeterince kalkınamamış köyde önemli gelişmeler yaşanıyor. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Geniş kapsamlı tesisler en kısa sürede bitirilecek. Şu an hiçbir sorun yok. Bir ay içerisinde çevre düzenlemesine başlanacak” dedi

ÇIĞLIK KONAKLI TESİSLERİNİ DENETLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 13:46:03
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 19:13:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?