19
Mayıs
2024
Pazar
ERZURUM

Çim sahalarına kavuştular

Erzurum’un Aşkale ilçesinde kaymakamlık tarafından ilçe stadyumunda yapılan çimleme ve çevre düzenleme çalışması tamamlandı.

Çalışma kapsamında yaklaşık 900 metrekarelik futbol sahası, kesme çim ile kaplandı. Sahanın devamlılığını sağlamak için yeraltına sulama sistemi konuldu. Saha kenarına ise yaklaşık 3,5 metrelik yeni tel örgülerle çevrildi.

İlçe Kaymakamı Yusuf Üstün, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Yaklaşık iki aydır çim saha ve cevre düzenlemesi ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmalarda sona geldik. Aşkale ilçemizde 3 Mart spor Kulübü , 100 .Yıl Spor Kulübü olmak üzere iki adet spor kulübü ve kulüplerin as, genç ve yıldız takımları vardır.. Bunun dışında gençlerimiz futbola ve diğer spor dallarına karşıda yoğun ilgi duymaktadır. Bu gençlerin ilgilendiği sporu daha iyi şartlarda yapabilmeleri ve ileride belki kendilerini geliştirmeleri için ilçemizin futbol stadını mevcut harabe halinden kurtarıp çim saha yapmaya , çevresinde atletizm yapmak isteyenler için koşu parkuru oluşturmaya , çevre tel örgüsünü yenilemeye ve ikinci tribünü yapmaya İlçe Kaymakamlığı olarak karar vermiştik ve sözümüzü de yerine getirdik..Tamamen ildeki kurumlarla iş birliği içerisinde , ilçedeki yerel imkanları da harekete geçirerek hiçbir ödenek harcamaksızın, çimleme çalışmaları tamamlandı. Ümit ediyorum ki, gelecek sezon Aşkaleli gençlerimiz maçlarını Erzurum’daki diğer takımların imreneceği bir saha da oynayacaklardır.”dedi.

Kaymakam Yusuf Üstün, kaymakamlık olarak genel bütçe ödenekleri ile yürütülen hastane , içme suyu , yol gibi yatırımların ve hizmetlerin devam ettiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2007 Pazartesi 13:19:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?