4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Çintımar, adaylığını açıkladı

ÇİNTIMAR, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, görevinden bugün istifa ederek AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti İl Binasına gelerek milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunan Çintımar, “Erzurum’a hizmet için bu süreçte bende aday oldum. Hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan milletvekili aday adayı olmak için Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden istifa eden Çintimar’a personelden büyük bir jest geldi. GSİM Personeli, Çintimar için sürpriz bir uğurlama töreni düzenledi. Gecede duygusal anlar yaşandı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı duygulandırdı. Çintimar’ın Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etme kararı almasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları Çintimar için bir uğurlama töreni düzenledi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen uğurlama töreninde duygusal anlar yaşandı. Çintimar’ın ailesinin de katıldığı uğurlama töreninde, Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden Çintimar, sekiz yıl görev yaptığı kurumdan ayrılırken, oldukça üzgün gözükürken, ağlamamak için kendisini zor tuttu.

SLAYT GÖSTERİLERİ DUYGULANDIRDI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli tarafından hazırlanan uğurlama töreninde, Spor Koordinatörlüğü ekiplerinin hazırladığı sürpriz slayt gösterileri salonda duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Çintimar’ın sekiz yıl içerisinde gerçekleştirdiği icraatların yansıtıldığı slayt gösterileri Fatih Çintimar’ı oldukça duygulandırdı.

Çintimar, “44 personel, 8 antrenörle başladığımız görevde bugün 350 dolayında personele sahibiz. İnanıyorum ki, Erzurum olarak daha fazla kişiyi istihdam eden bir kurum olacağız. 4 bin 900 faal lisanslı sporcu sayısını bugün 26 bin 500’e çıkardık. Bizden önce görevde olan ağabeylerimizin tecrübelerinden de faydalandık. Onlardan teslim aldığımız görev bayrağını en üst seviyeye çıkarmaya çalıştık. İnanıyorum ki, bizden sonra göreve gelecek olan arkadaşımızda çıtayı dahada yukarılara taşıyacak. Ümit ediyorum ki Erzurum 2022’de kış olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak” dedi.

Çintimar’ı uğurlama törenlerine Eski Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Burhanettin Andiç, Şube Müdürleri Hüdaverdi Uğur, Mustafa Buran, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, kurumda görev yapan tesis amirleri, şube şefleri,il temsilcileri, antrenörler ve kurum çalışanları katıldı. uğurlama töreninde, Gençlik Merkezi Müdürü Murtaza Cengiz, Erzurum’a hizmetlerinden dolayı Çintimar’a GSİM Personeli tarafından hazırlanan hediyeleri kendisine takdim etti. Bu esnada oldukça duygulanan Çintimar, GSİM personeline övgüler yağdırarak, her zaman fedakarca çalıştıklarını söyledi. Çintimar,personelle tek tek tokalaşarak, kendilerinden helallik aldı. Gecede duygusal anlar yaşanırken, bir çok personel ile antrenör ve il temsilcisinin göz yaşlarına hakim olamadıkları görüldü.

ÇİNTIMAR, ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2011 Perşembe 17:44:02
Güncelleme :10 Mart 2011 Perşembe 17:47:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?