8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Çintimar antrenörler ile toplandı

ÇİNTİMAR ANTRENÖRLER İLE TOPLANDI

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, kurumda kadrolu ve sözleşmeli çalışan antrenörlerle bir toplantı yaparak durum değerlendirmesi yaptı.

Sporcu Eğitim Kamp Merkezi’nde yapılan toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürleri Bülent Tilkidöğen, Hüdaverdi Uğur, Personel Müdürü Yusuf Karaca, Karate Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi, Milli Eğitim Lig Heyetinden Levent Çakmur ve DSİ Spor Voleybol Antrenörü Yavuz Yurttaş. Sporcu Eğitim Kamp Merkezi Tesis Amiri Hikmet Palandöken, Aşkale Spor Salonu Tesis Sorumlusu Şuayip Gacır ile kurumda kadrolu ve sözleşmeli çalışan antrenörler katıldı. 1, 5 saat süren toplantıda aylık ve yıllık çalışma programları değerlendirildi. Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen ile Karate Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi tarafından antrenör çalışma programları hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

"ÇİNTİMAR: DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ"

Yapılan sunumun ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, bir konuşma yaparak, göreve geldiği günden beri sporda yaptıkları atılımları anlatarak, bundan sonra daha da başarılı olmak için çalışmak zorunda olduklarını söyledi.

Çintimar, “Altı yıl önce göreve geldiğimde Erzurum’da toplam lisanslı sporcu sayısı bin 600’dü. Bugün bu rakamı 25 bine çıkarttık. Cumhuriyet tarihinde bir ilke imza atmışız ve bir yıl içinde tam 540 sporcumuz ülkemizi temsil etmiş, bu çok büyük bir başarı. Türkiye'de il dışına en fazla sporcu gönderen iliz. Biz göreve geldiğimize bu kurumda sadece iki tane kadrolu antrenör vardı ve ikisi de masa tenisi antrenörüydü. Bugün kurumumuzda kadrolu ve sözleşmeli çalışan antrenör sayısı 50’yi buldu. Sizlerden bundan sonra daha çok çalışmanızı istiyorum. Ne kadar çok çalışır ve başarılı olursanız, bundan sonra gelecek olan antrenörlerinde önünü açmış olursunuz. Göreve geldiğimizin ilk yıllarında özverili çalışan Ahmet Çelebi, Aytekin Gültekin ve Yavuz Yurttaş ve Abdulhadi Çintimar gibi antrenörler çok çalıştığı ve başarılı oldukları için diğer antrenörlerimizin de ekmek yemesini sağladılar. Sizlerden de maksimum seviyede çalışma yapmanızı istiyorum” dedi.

ÇİNTİMAR ANTRENÖRLER İLE TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 15:18:03
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 15:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?