7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Çintimar ve Akşit Milli Takımda

ÇİNTİMAR VE AKŞİT MİLLİ TAKIMDA

2011 Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunlarında (UNİVERSİADE) mücadele edecek olan Buz Hokeyi Milli takımı aday kadrosuna Gençlikspor’dan Abdulkerim Çintimar ile Büyükşehir Belediyespor’dan Uğur Akşit çağrıldı.

Erzurum’da iki hokeycinin Buz Hokeyi Milli takımına çağrılmasının sevinci yaşanıyor. Buz Hokeyi Federasyonun 2010-2011 Yılı Faaliyet programında yer alan ve 27 Ocak 6 Şubat 2011 tarihlerinde Erzurum’da yapılacak olan 2011 UNIVERSIADE ve Dünya Şampiyonası Grup Müsabakaları için Milli takım adaş seçmeleri birinci aşama kampı Bolu Aladağlar’da başladı.

Erzurum Gençlikspor Kulübü’nden Abdulkerim Çintimar ile Büyükşehir Belediyespor’dan Uğur Akşit Milli takım aday kadrosuna çağrıldı. 16 Ekime kadar sürecek olan kampa Erzurum’dan iki sporcunun katılmasının sevinci yaşanırken, bir dahaki kamplara daha çok sayıda Erzurumlu hokeycinin çağrılmasını bekleniyor. Buz Hokeyi Milli takımı aday kadrosuna çağrılan Abdulkerim Çintimar ile Uğur Akşit, kampı en iyi şekilde değerlendireceklerini ve ellerine geçen fırsatı geri tepmeyeceklerini belirterek, “Milli takıma kalıcı olmaya geldik ve bunu başaracağız” diye konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 13:12:02
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 13:14:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?