7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Çintımar'dan boksörlere yemek

ÇİNTIMAR'DAN BOKSÖRLERE YEMEK

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce Palandöken'de kamp yapan Yıldız Boks Milli takımı sporcularına yemek verildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait Palandöken Dağındaki tesislerde düzenlenen organizasyona İl Müdürü Fatih Çintımar, kentte boks sporuyla uğraşan antrenör ve boksörler ile Yıldız Boks Milli takımı sporcuları katıldı.

Yemek öncesi yapılan konuşmalarda, Yıldız Boks Milli takımının 2. Güç Geliştirme ve Kondisyon kampına Palandöken’de bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Eğitim Kamp Merkezi’nde başladığı, 13 gün süreceği, 10 antrenör ve 50 sporcunun kampta yer aldığı belirtildi.

Yıldız Boks Milli takımı, Teknik Direktörü Sefer Karataş yönetiminde kampta Vahdettin İçsever, Şener Seyrek, Turgut Dereköylü, Melih Kaya, Oral Aslan, Hüseyin Tekin, Haydar Haloğlu ve Mehmet Kayhan gibi antrenörler görev yapıyor.

Haziran’da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonasına hazırlandıklarının altını çizen Yıldız Boks Milli takımı Teknik Direktörü Sefer Karataş, hazırlıkların çok iyi gittiğini belirterek, “Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a bu kamp nedeniyle müteşekkiriz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Palandöken Belediyesi bize çok iyi bir çalışma ortamı oluşturdu. Amacımız 13 gün boyunca Erzurum’da en iyi şekilde Avrupa şampiyonasına hazırlanmak. Bu anlamda da çalışmalarımız çok iyi geçiyor” dedi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar'da, Erzurum'un spor şehri olduğunu vurgulayarak, her spor branşına ilgi ve destekte bulunduklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 12:40:00
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 12:52:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?