7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Çintimar’dan personele 8 Mart jesti

ÇİNTİMAR’DAN BAYAN PERSONELE 8 MART JESTİ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle kurumda çalışan bayan personelle öğle yemeği yedi ve bayan personele çiçek takdim etti.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, kurumda çalışan bayan personelle öğle yemeği yedi ve bayan personelin Kadınlar Gününü kutladı. Yemeğe Şube Müdürü Memduh Ceyhan, Personel Müdürü Yusuf Karaca, Güreş Eğitim Merkezi Tesis Amiri Hikmet Palandöken’de katıldı. Neşeli bir ortamda geçen yemekten sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürü Memduh Ceyhan ve Personel Müdürü Yusuf Karaca, bayan personele çiçek takdim ederek, kendilerinin bu önemli gününü kutladılar.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “8 Mart Dünye Kadınlar Günü münasebetiyle bayan personelimizle bir araya geldik. Kadınlar tarih boyunca hep önemli roller üstlenmişlerdir. Özellikle de Türk kadını toplumun en önemli parçası olmuştur. Türk kadını her zaman erkeklerin yardımcısı olurken, ülkesi adına büyük hizmetlerde bulunmuştur” dedi.

Atatürk’ün de kadınlara büyük önem verdiğinin altını çizen Çintimar, “Atatürk’ün kadına seçme ve seçilme hakkı vermesinin ardından Türk kadınları siyasette de büyük roller oynamıştır. Milletvekili seçilmiştir ve hatta başbakan bile olmuştur. Bu vesileler ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Tüm kadınlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

ÇİNTİMAR’DAN BAYAN PERSONELE 8 MART JESTİ
ÇİNTİMAR’DAN BAYAN PERSONELE 8 MART JESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 13:54:05
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 14:02:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?