4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Çocuk için birbirlerine girdiler!

Erzurum'da iki aile arasında çocuklar yüzünden çıkan taşlı, sopalı kavgada üç kişi yaralandı. Polisin müdahale ettiği olay büyümeden önlenirken, kavgaya karışan taraflar gazetecilere tekme ve sopalarla saldırdı.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Yakutiye ilçesi Mahallebaşı semtindeki Şehit Mehmet Gündüzbey Caddesi üzerinde meydana geldi. İki ailenin çocukları arasında yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine kavgaya dönüşen olaya büyükler de karıştı.

Taş ve sopalarla birbirine giren taraflardan T.D.(44), T.Y.(26) ve D.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine giden polis kavgaya karışan kadın ve çocukları güçlükle sakinleştirdi. Ambulanslarla Palandöken Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu arada yaralı T.D.'nin yakınları olay yerinde görüntü almak isteyen gazetecilere tekme ve tokatla saldırdı. Polisin müdahalesiyle olaylar büyümeden önlenirken, bir gazeteci koluna aldığı sopa darbesiyle yaralandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 15:16:13
Güncelleme :25 Eylül 2009 Cuma 15:30:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ELİF IP: 88.252.103.xxx Tarih : 26.09.2009 22:02:31

ÇOCUK VAR, ÇOCUK VAR O ÇOCUKLARI YETİŞTİRENLERDE BÜYÜKLER , ANNE BABA NASILSA ÇOCUKTA ÖYLE OLUYOR. ÇOCUK EĞİTMEK , BÜYÜTMEK , TOPLUMA FAYDALI BİR BİREY OLARAK YETİŞTİRMEK ZOR . O YÜZDEN AİLELERİMİZ KOLAY OLANI SEÇİYORLAR. FAKAT BUNDAN TOPLUM OLARAK BİZLERDE ZARAR GÖRÜYORUZ. O YÜZDEN LÜTFEN YETİŞTİREMEYECEKSENİZ DOĞURMAYIN ...