7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Çocuklar Erzurum'da gülecek

ÇOCUKLAR ERZURUM'DA GÜLECEK

Okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekip, ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmak için yola çıkan Gülben Ergen, Çocuklar Gülsün Diye projesinin dördüncü okulunu Erzurum’da açıyor.

Yeni eğitim-öğretim yılına Erzurum’da dördüncü anaokulu ile merhaba diyecek “Çocuklar Gülsün Diye” projesi,Tokat, Mardin ve Trabzon’dan sonra, Erzurumlu çocukların yüzünü güldürecek.

Erzurum’un Köprüköy İlçesi’nde, Murat Osanmaz’ın anısına, çocukları tarafından yapımı üstlenen anaokulunun, perdesinden kalemine, halısından tahtasına kadar tüm diğer ihtiyaçları da Aylin Kotil Anaokulları üstlendi.

Trabzon’dan sonra çalışmaları hızla devam eden “Çocuklar Gülsün Diye” projesi, 8 Ekim 2010 Cuma günü yapılacak törenin ardından Erzurumlu çocuklarla buluşacak.

Okul öncesi eğitimin çocukların sosyal ve duygusal gelişimini desteklediğini dile getiren Gülben Ergen “Erzurum için hazırlıklarımızı tamamladık. Gün sayıyoruz. Bu kez Murat Osanmaz’ın çocukları babaları adına yanımızda olurken, Tokat, Mardin ve Trabzon açılışlarının her aşamasında yardımlarını esirgemeyen Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri ve Türk Kadınlar Birliği Üsküdar Şubesi’nin yanı sıra Aylin Kotil Anaokulları da Erzurum’daki çocukları güldürmek için yanımızda olacak. Her geçen gün ismi duyulmamış kahramanlar projemize destek oluyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul öncesi eğitimin olmadığı köylerin/ilçelerin belirlenmesiyle 6 ilde hayata geçirilen proje, Erzurum’dan sonra, Sinop ve Hatay’daki anaokullarını açmak için çalışmalara devam edecek.

ÇOCUKLAR ERZURUM'DA GÜLECEK
ÇOCUKLAR ERZURUM'DA GÜLECEK
ÇOCUKLAR ERZURUM'DA GÜLECEK
ÇOCUKLAR ERZURUM'DA GÜLECEK
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 11:09:04
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 12:31:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?