7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

ÇOKAB toplantısı Şekerli’de yapıldı

ÇOKAB TOPLANTISI ŞEKERLİ’DE YAPILDI

Çoruh Havzası Kalkınma Birliği Bölge başkanları bu ayki toplantılarını Narman ilçesine bağlı Şekerli Beldesinde yaptı.

ÇOKAB bölge belediye başkanları Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat, İspir Belediye başkanı Osman Çakır, Yusufeli Belediye başkanı Eyüp Aytekin, Tortum Belediye başkanı Hasan Çakmak, Ardanuç Belediye başkanı Yıldırım Demir, Bağbaşı Belediye başkanı Karabey Eroğlu, Narman Belediye Başkanı Ahmet İşleyen, Şekerli Belediye başkanı Ferkan Akbulut ve Birlik müdürü Cafer Yakupoğlu katıldı.

Çoruh Havzası Kalkınma Birliğine üye belediyelerin katı atık depolama projelerinin görüşüldüğü toplantıda Oltu,Tortum, İspir ve Ardanuç ilçelerinin Katı atık depolama alanlarının yer tespit işlemlerinin tamamlandığı diğer ilçelerin ise yer tespit çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Yer tespit çalışmaları tamamlanan 4 ilçenin Katı Atık Depolama projelerinin onaylanması halinde finansmanının Avrupa Birliği hibe fonlarından karşılanmasının planlandığı ve yer tespit çalışmaları tamamlanan 4 ilçenin yaklaşık 30 milyar TL olacağı belirtildi.

Diğer ilçelerinde en kısa sürede yer tespit çalışmalarının bitirilerek hazırlanan projelerin onayının bekleneceği belirtildi

Şekerli Belediye Başkanı Ferkan Akbulut, toplantıya katılan belediye başkanlarına yemek ikramının ardından toplantıya katılan belediye başkanları ilçeden ayrıldı.

ÇOKAB TOPLANTISI ŞEKERLİ’DE YAPILDI
ÇOKAB TOPLANTISI ŞEKERLİ’DE YAPILDI
ÇOKAB TOPLANTISI ŞEKERLİ’DE YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 16:47:01
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 17:12:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Serkan FİLİZ IP: 78.186.247.xxx Tarih : 24.03.2010 12:19:07

ÇOKAB gibi güzel ve faydalı olabileceğini düşündüğüm bütün uygulamalı ve yöre halkına katkı sağlayabilecek projelerin,kendi doğup büyüdüğüm Şekerli beldesinde yapılması benim gibi memleketinin kalkınmasını düşünen bütün ileri görüşlü insanları onurlandırdığını düşünüyorum. Bu nedenle bu tip organizasyonlarda yer alıp desteklerini esirgemeyen tüm ileri gelenlere ve yöresel yayın kuruluşlarına sosuz saygı ve selamlarımı iletiyorum.