7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Çomaklı'dan iş kadınlarına çağrı

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı, Ankara’da düzenlenecek olan "İş Kadınları Buluşmasına" tüm Erzurumlu iş kadınlarının katılması çağrısında bulundu.

Çomaklı, " Cumhuriyetin ilk yıllarından beri millet olmanın sorumluluğunu eşit olarak paylaşan Türk kadını, ekonomiye olan katılımını artık doruğa taşıma hedefini benimsemiştir. Bu hedefe ulaşmanın birinci koşulu kadın dayanışmasıdır. Öncelikle kadın zincirini kurarak, mevcut işlerimizin yine birbirimiz yolu ile büyümesi, geliştirilmesine olanak tanınması gereklidir.

Kadın Zincirini kurmak için; Birbirimizi tanımalı, işlerimizi öğrenmeli, nasıl işbirliği geliştireceğimizi konuşmalıyız. ANGİKAD bu amaç ile “1.Ulusal Kadından Kadına İş Günleri” etkinliği organize etmektedir. 24-25 Mayıs 2008 tarihlerinde Ankara Ticaret Odası salonlarında gerçekleşecek bu organizasyon, İşkadınlarının birbirleri ile ; tedarikçi, temsilci, ortak temelinde profesyonel ilişkiler geliştirecekleri bir ortam yaratacaktır. Sektörlere göre düzenlenecek solanlarda Türkiye’nin farklı illerinde benzer işleri olan kadınlarımızın yaratacağı işbirliği ortamının, gelecek yıllar için önemli bir başlangıç olacağına inanmaktayız. Tüm üreten, planlayan, uygulayan Erzurumlu iş kadınlarını 24-25 Mayıs 2008 tarihlerinde Ankara’da ki bu etkinliğe davet ediyoruz." dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 14:38:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HAKAN AKBABA IP: 88.252.102.xxx Tarih : 9.04.2008 11:58:02

yıllarca ERZURUMA hizmet verdiğiniz için erzurum adına teşekkür ederiz.