8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Çöp dökmeye çıktı birdaha geri gelmedi

Erzurum'da çöp dökmek için evden çıkan genç kızdan 1 aydır haber alınamadığı bildirildi. 

Edinilen bilgiye göre, Yenişehir Semti'ndeki İmar İskan bloklarında annesi Saliha Konur ile birlikte yaşayan Seval Konur (24), 13 Haziran 2006 tarihinde akşam saatlerinde çöp dökmek için sokağa çıktı ve bir daha geri dönmedi. Seval Konur'un ablası Gamze Pasinli, kız kardeşinden haber alamadıkları için büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirterek, "En azından onun hayatta olduğundan haberdar olmak istiyoruz" dedi. 

Kız kardeşinin, ailesiyle ilgili hiç bir sorunu bulunmadığını söyleyen Gamze Pasinli, "Kız kardeşimin evden ayrılırken beraberinde götürdüğü cep telefonu 10 gün öncesine kadar çalıyordu. Ancak kimse cevap vermiyordu. Durumu polis merkezine ve Cumhuriyet Savcılığı'na bildirdim. Henüz bir sonuç alınamadı. Onu gören veya yerini bilen varsa 0546 863 71 69 numaralı telefona bildirmelerini istiyoruz" diyerek gözyaşlarını tutamadı. 

Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapan abla Gamze Pasinli, annesinin de rahatsız olduğunu ve üzüntü içerisinde olduğunu belirterek, kardeşinin bir an önce evine dönmesini veya kendilerini arayarak hayatta olduğunu bildirmesini istedi.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2006 Perşembe 16:42:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?