4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

CSU üyeleri Erzurum'u inceleyecek

Kış Oyunları İnceleme Komisyonu (CSU) Üyeleri, 2011 Üniversiteler arası Kış Oyunları’na ev sahipliği yapacak olan Erzurum’da hazırlıklarla ilgili olarak yerinde incelemeler yapmak üzere Erzurum’a geliyor.


Erzurum’da düzenlenecek olan Erzurum 2011 Kış Oyunlarının Merkezinde gerçekleştirilecek Organizasyon Komitesi ve Temsilcileri toplantısına CSU Başkanı Kans Ulp, Oyunlar Genel Koordinatöre Yunus Akgül ve Üniversite Kış Oyunları Federasyonu (FİSU)’ndan gelen uzmanlar katılacak.


Erzurum 2011 Kış oyunları Merkezi’nde gerçekleştirilecek toplantıda, 2011 Kış ilerleme raporu, CSU’nun tavsiyeleri, program önerileri, test müsabakaları hazırlıkları, Zamanlama, puanlama ve sonuç sistemleri, katılımcı ülkeler için yapılan hazırlıklar, Kış oyunlarının sosyal yönü, 2011 Kış Oyunlarının organizasyonuna ilişkin organizasyon komitesinin farklı bölümlerinin yapacağı hazırlık seminerleri konularında değerlendirmeler yapılacak.


Değerlendirme toplantısının yanı sıra CSU ve FİSU heyeti 6 Mayıs Çarşamba günü Buz Sporları ve Kar Sporları sahalarında inceleme ve teftiş gezisi yapacak. Heyet, ayrıca etkinlikler kapsamında Yenişehir bölgesinde oluşturulacak 2011 fidanlığında ağaç dikimi gerçekleştirecekler.
 

İha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 15:57:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?