7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Curling de ilk üçe girenlere kupa

CURLİNG DE İLK ÜÇE GİRENLER KUPALARINA KAVUŞTU

Erzurum’da ilk kez 19 takımı ile gerçekleştirilen Curling İl Birinciliğinde şampiyon olan Nenehatun, ikinci olan Palandöken Gençlik spor ve üçüncü Erzurum Gençlik spor’a kupaları verildi.

Erzurum sporda ilklere imza atmaya devam ediyor. İlk kez düzenlenen Kulüplerarası Kulüpler arası Curling Liginin ilk şampiyonu olma özelliğini elinde bulunduran Nenehatun Spor Kulübü, ikinci olan Palandöken Gençlik spor ve üçüncü olan Erzurum Gençlik spor’a kupaları düzenlenen törenle verildi.Türkiye Buz Pateni Federasyonu faaliyet programında yer alan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Curling İl Temsilciliği tarafından düzenlenen kulüplerarası Curling İl Birinciliği maçları geçtiğimiz günlerde Nenehatun’un şampiyonluğu ile sona erdi. Cumhuriyet tarihinde ilk kez 19 takımın katılımı ile gerçekleştirilen kulüplerarası Curling Ligi büyük bir ilgi gördü.

Büyük çekişmelere sahne olan maçların sona ermesinin ardından Curling müsabakalarında ilk üçe giren takımlar için dün akşam kupa töreni düzenlendi. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Buz Hokeyi Salonu’nda düzenlenen kupa törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, SYDV Müdürü ve Nenehatunspor Kulübü Başkanı Zekeriya Deniz, Curling İl Temsilcisi Ensar Şahiner, Buz Hokeyi İl Temsilcisi ve Palandöken Gençlik spor Kulübü Başkanı Abdulhadi Çintimar ve Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar katıldı. Oldukça neşeli bir ortamda geçen ödül töreninde ilk üçe giren takımlara kupaları ve katılım belgeleri takdim edildi.

ÇİNTİMAR: ÇOK MUTLUYUZ

Bir ilke daha imza atmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, ilk kez Erzurum tarihinde 19 takımın katılımı ile lig düzenlediklerini söyledi. Çintimar, “İlk kez düzenlediğimiz bir ligde 19 takım mücadele etti. İnanıyorum ki, önümüzdeki sezon daha fazla takım şampiyonaya katılacak. Nene Hatun Spor Kulübü de bir ilke imza atarak Curling de ilk şampiyon olma özelliğini eline geçirerek, tarihe geçmiştir” dedi. Curling İl Temsilcisi Ensar Şahiner, 19 takımın katıldığı ligi mutlu bir şekilde bitirmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, ilk yılda lige 19 takımın katılmasının sevincini yaşadıklarını söyledi.

Şahiner, kupa törenin de oldukça güzel geçtiğini belirterek, kupa törenini onurlandıran Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, SYDV Müdürü Zekeriya Deniz ve il temsilcilerine teşekkür etti. Şahiner, müsabakaların sportmence geçmesinin de şampiyonaya çok büyük bir anlam kattığını sözlerine ekledi.

CURLİNG DE İLK ÜÇE GİRENLER KUPALARINA KAVUŞTU
CURLİNG DE İLK ÜÇE GİRENLER KUPALARINA KAVUŞTU
CURLİNG DE İLK ÜÇE GİRENLER KUPALARINA KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 17:11:04
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 18:37:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?