4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Curling heyecanı başlıyor

CURLİNG HEYECANI BAŞLIYOR

Kulüplerarası Türkiye Curling Şampiyonası’nın heyecanı yarın Erzurum’da başlıyor. Türkiye Buz Pateni Federasyonu 2011 Yılı Faaliyet Programında yer alan Kulüplerarası Türkiye Curling Şampiyonası’na 16 erkek, 10 bayan takımı katılacak. 26 takımın katılacağı Kulüplerarası Türkiye Curling Şampiyona’sı Mecidiye Mahallesindeki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Milli Piyango Curling Arena’da Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak. Müsabakalar 3 Hafta boyunca sürececek. Curling karşılaşmalarının şimdiden büyük bir ilgi görmesi beklenirken, hangi kulübün şampiyonluk kupasını havaya kaldıracağı da şimdiden merak konusu oldu.

CURLİNGE İLGİ SEVİNDİRİYOR

Genç Curling Antrenörü Ahmet Çelik, curlinge ilginin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Çelik, Kulüplerarası maçlar için ise geri sayımın başladığını kaydetti.

Curling çalışmaları tüm hızıyla sürerken,Curling’e de ilginin her geçen gün artması genç antrenörleri sevindiriyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Mecideye Mahallesinde yaptığı ve Türkiye’nin ilk Curling Arenası olan Milli Piyango Curling Arena’da curling çalışmaları hız kesmek bilmezken, her yaştan ve her kesimden insanın bu spora ilgi göstermesi Antrenörler Ahmet Çelik, Çağrı Bayraktar ve Yusuf Bayraktutan’ı oldukça mutlu ediyor. Bugünlerde Curling Arena’da 100 dolayında minik yıldız ve genç sporcu curling öğrenirken, kulüpler arası müsabakalar içinde geri sayım başladı. Antrenör Ahmet Çelik, Curling Arena’da düzenledikleri curling çalışmalarına ve kurslarına katılımın bir hayli yoğun olmasından büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, kursların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2011 Perşembe 10:56:03
Güncelleme :5 Mayıs 2011 Perşembe 19:41:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?