7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Curling milli takımı kamp kurdu

CURLİNG MİLLİ TAKIMI ERZURUM’DA KAMP KURDU

Curling Milli Mili takımı, Palan Otel’de kampa girdi. Curling Milli Takımı’nın İskoçyalı Teknik Direktörü Brian Gray ve yardımcısı Didem Deniz yönetiminde hafta içinde kampa giren Curling Milli takımı, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Oldukça neşeli bir ortamda geçen kampta 9 erkek, 7 bayan sporcu olmak üzere toplam 17 sporcu kampta yer alıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Curling İl Temsilcisi Ensar Şahiner’de çalışmaları yakından izlerken, teknik heyete ve sporculara moral aşılıyor. Kondisyon çalışmalarını Palan Otelinin Fitness Salonu’nda yapan Curling Milli takımı, taktik antrenmanlarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Buz Hokeyi Salonu’nda gerçekleştiriyor.

NENEHATUN KUPASINA BİLENİYORLAR

Erzurum’da kampa giren Curling Milli takımı, İskoç teknik adam Brian Gray yönetiminde erkeklerde ve bayanlarda ayrı ayrı olarak günde iki seanstan toplam dörder saat idman yapan Milli Curlingçiler, Uluslar arası Nenehatun Kupası FISU test yarışlarına hazırlanıyorlar. Milli Curlingçiler, hazırlıkların iyi geçtiğini belirterek, morallerinin üst seviyede olduğunu söylediler.

İskoç Teknik Adam Brian Gray, şampiyonaya Türkiye’den iki takımın yanı sıra 5 ülkenin test yarışlarına katılacağını söyledi. Gray, Erzurum kampının çok iyi geçtiğini belirterek, Curling’de Türkiye’nin ve Erzurum’un her geçen gün büyük aşama kaydettiğini söyledi.

CURLİNG MİLLİ TAKIMI ERZURUM’DA KAMP KURDU
CURLİNG MİLLİ TAKIMI ERZURUM’DA KAMP KURDU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 16:36:01
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 16:40:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?