7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Curlingçiler gelecekten ümitli

ERZURUMLU CURLİNGÇİLER GELECEKTEN ÜMİTLİ

Ankara’da yapılan Curling Final karşılaşmalarına katılan Erzurum takımları büyük bir tecrübe kazandı. Erzurum Gençlikspor Kulübü şampiyonda dördüncülük elde etti.

5 takım ile Ankara’ya giden Erzurum’un beş takımla yarı final maçları oynaması dikkatlerden kaçmadı. Çelebispor, Erzurum Gençlikpor, Doğu Anadolu Gençlikspor, Okyanus ve Gökkuşağı kulüpleri Curling takımları şampiyonada mücadele etti. Birinciliği erkeklerde ve bayanlarda Kocaeli Üniversitesi kazandı. Erzurum Gençlikspor Kulübü ise şampiyonayı 4. Sırada tamamladı.

ŞAHİNER: ŞAMPİYONLUK KAÇTI

Curling İl Temsilcisi Ensar Şahiner, Türkiye Şampiyonası finallerinde Erzurum Gençlikspor Kulübünün iyi bir fikstür çekmesine rağmen, şanssızlık eseri Türkiye şampiyonluğunu kaçırdığını söyledi. Şahiner, “Diğer takımlarımızda iyi mücadele sergilediler, ama tecrübesizlikten dolayı maçlarını kaybettiler. Bundan sonra tüm hedefimiz Mart ayında başlayacak olan liglerde başarıyı yakalamak olacak. Çünkü elimizde yetenekli sporcular var ve curlinge ilgi de her geçen gün artmaktadır. Bu bizim çalışma şevkimizi daha da artırıyor.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 13:02:00
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 13:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?