7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Dadaşkent'e yeni alışveriş merkezi

MERAL AVM AÇILDI

‘Aradığınız Herşey Burada” sloganıyla yola çıkan Meral Alış Veriş Merkezi, Dadaşkent’te görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Dadaşkent Abdulhamit Han Mahallesi’nde hizmete açılan üç katlı iş merkezi, gıdadan züccaciyeye, giyimden mobilyaya kadar her türlü ihtiyaca cevap verilebiliyor.

2 Bin 600 Metrekare kapalı alanı ile Dadaşkent’in en büyük iş merkezi konumundaki Meral Alış Veriş Merkezi’nin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Aziziye Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik ile daire müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışa, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ile Erzurum Milletvekilleri de tebrik telgrafı gönderdiler.

MERAL AVM BİR BAŞLANGIÇ OLACAK

Aile şirketi olarak faaliyet gösteren Meral Alış Veriş Merkezi’nin açılışında konuşan Yalçın Meral, şirketin aile büyüğü İlhan Meral öncülüğünde 1967 yılında ticari hayatına başladığını söyledi.

Tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Meral, “Hazır giyim, mobilya, halı, beyaz eşya mağazalarının ardından alış veriş merkezini de bünyesine katan Meral Ticaret, kendi öz kaynaklarıyla ve de küresel krize rağmen, istihdama katkı sağlamak, ucuz ve kaliteli ürünleri halkın ayağına getirmek amacındadır. Bu amaç doğrultusunda, açılışını yaptığımız alış-veriş merkezimizde 20 kişi, Meral Ticaret aile şirketimiz bünyesinde de toplam 50 kişiyi istihdam etmekteyiz. Hem ilçemize güzel bir eser kazandırdığımız için, hem de istihdama katkı sunduğumuz için mutluyuz, gururluyuz. Bundan sonra da istihdama yönelik yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Burada özellikle, Ilıca ve Dadaşkent’teki hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum. Çünkü yaptığımız her yatırımda, istihdama sunduğumuz her katkıda onların büyük destek ve katkıları vardır. Ayrıca Aziziye Belediye Başkanımız Sayın Fatih Cengiz’e de girişimcilere sunduğu destekten dolayı teşekkürü borç biliyorum.” diye konuştu.

CENGİZ: YATIRIM YAPAN HER MÜTEŞEBBİS BİZİM BAŞIMIZIN TACIDIR

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, ilçede güzel bir alış veriş merkezinin açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Meral Ticaret’in marka esnaflığa örnek teşkil ettiğini dile getiren Başkan Cengiz, “Ilıca’da uzun yıllar esnaflık yapan Meral ailesi, bugün kazandığı sermayeyi ilçemiz adına dev bir yatırıma dönüştürmüş durumdadır. Bu güzel yatırımı ilçemize yapan tüm aile bireylerine hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyor, iş merkezinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bu bir başlangıç olacak ve ilçemiz daha güzel yatırımlarla tanışacaktır.” ifadelerini kullandı.

KÜÇÜKLER: HER YATIRIM, İSTİHDAM DEMEKTİR

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de, Erzurum’un en güzel bölgelerinden olan Dadaşkent’e, güzel ve kapsamlı bir alış veriş merkezi kazandırdığı için Meral ailesine teşekkür etti. Bölgede önemli bir ihtiyaca cevap verecek olan alış veriş merkezinin ilçeye yeni bir heyecan getireceğine inandığını kaydeden Başkan Küçükler, “Şehrimize ve ilçelerimize açılan her iş merkezi ve alış veriş merkezi bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Çünkü şehrimizin en büyük sorunu istihdamdır. Bu tür iş yerlerinde insanlarımızın istihdam edilmeleri mutluluk vesilesidir. İş merkezinin ilçemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Dua okunması ve kurban kesiminin ardından açılış kurdelesini protokol üyeleri birlikte kestiler. Daha sonra Şirket Yönetim Kurulu Üyesi Timur Meral, alış veriş merkezi ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.

MERAL AVM AÇILDI
MERAL AVM AÇILDI
MERAL AVM AÇILDI
MERAL AVM AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2010 Cuma 16:21:04
Güncelleme :9 Temmuz 2010 Cuma 16:47:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?