4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Dadaşkent'te devir teslim

AK Parti’li Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, görevini AK Parti’den başkan seçilen Fatih Cengiz’e devretti.

Ilıca ile birleştikten sonra Aziziye ismini alan ilçenin ilk başkanı olan Fatih Cengiz önce görevi Ilıca Belediye Başkanı İsmail Efe’den devraldı. Ardından İl Başkanı Hüseyin Tanfer, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut yeni seçilen meclis üyeleri ve kalabalık bir partili grupla belediyeye gelen Cengiz, kapıda çiçeklerle karşılandı. Daha sonra makama geçen Cengiz, Yaylalı’ya bir tablo hediye etti.

YAYLALI: İNSANA HİZMETİN ONURUNU YAŞADIK

Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, beş yılda beldeye güzel hizmetler yaptıklarını belirterek, yaratılmışların en şereflisi olan insana hizmetin onurunu yaşadığını söyledi. Görev süresince her zaman sorumluluğunun ve görevinin bilincinde olduğunu belirten Başkan Yaylalı, “Hizmette kaliteyi, samimiyeti ve dürüstlüğü her zaman ön palanda tuttuk. Dürüst ve şeffaf bir belediyecilik örneği sergiledik. Halkımızın takdir ve teveccühüne layık olmaya çalıştık. Dört yıl önce aldığımız görevi bugün çok değerli ve birikimli genç arkadaşıma teslim ediyorum. AK kadronun mensubu olduğunu için kendisine güvenim tamdır. Bizim yaptığımız çalışmaların üzerine daha güzel hizmetler koyacağına inanıyorum. Bizden aldığı bu bayrağı daha ileriye götüreceğinden eminim. Kendisine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

CENGİZ: DEVRALDIĞIMIZ BAYRAĞI DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, 29 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi. Seçimlerde sevinç ve hüzünü bir arada yaşadıklarını kaydeden Cengiz, “Seçimlerden başarıyla çıkarak sevinci yaşadık. Bize bu sevinci tattıran tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Türk siyasi hayatına damga vurmuş, ilkeli ve dürüst siyasetiyle topluma mal olmuş BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu elim bir kaza sonucu kaybetmemiz bizi derinden yaraladı. BBP camiasının, ülkemizin ve milletimizin başı sağolsun. Sayın başkanın benim de yakınen bildiğim çok özverili çalışmaları oldu. Bu bir bayrak teslimi. Biz inşallah teslim aldığımız bu bayrağı daha yukarılara taşımanın gayretinde olacağız. Bu vesileyle değerli ve özverili çalışmalarından dolayı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

TANFER: YAYLALI’YA HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer de, “Bu bir hizmet yarışıdır. Değerli başkanımla beş yılda çok güzel hizmetler yaptık. Beldenin sorunlarının çözümü noktasında azami gayret sarf ettik. Süreç içerisinde değerli belediye başkanımızın duruşu, kalitesi ve şahsiyeti gerçekten takdire şayandır. Teşkilat terbiyesi ve duruşundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Fatih Cengiz ve Vahdettin Yaylalı yeni seçilen meclis üyeleri ile bir süre sohbet ettiler

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 19:16:37
Güncelleme :2 Nisan 2009 Perşembe 19:18:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?