4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Dağcılardan en anlamlı hediye

DAĞCILARDAN EN ANLAMLI HEDİYE

Dağcılık İl Temsilcisi Çetin Bayram yönetiminde Geleneksel olarak yapılan 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni anma tırmanışlarına katılan Dağcılar, Şehitler Diyarı’ndan getirdiği toprakları protokolo hediye ederken, GSİM personelini de unutmadılar.

Erzurumlu dağcılar Şehitler Diyarı’ndan getirdikleri toprakları protokol üyelerine hediye ederken, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerine de anlamlı hediyeleri armağan ettiler.

Dağcılık İl Temsilcisi Çetin Bayram yönetiminde 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni anma tırmanışları için Çanakkale’ye giden ve Şehitler Diyarı’nda tırmanış gerçekleştiren Dağcılar, Çanakkale Şehitliğinden ve savaş alanlarından getirdikleri toprakları protokol üyelerine hediye ediyorlar.

15 - 21 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen Geleneksel Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışına Erzurum’u temsilen katılan Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü, Doğa Sporları ve Dağcılık Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği ve Gençlik Spor Kulübü sporcularından; Çetin Bayram, Duygu Aksoy ve Bilal Çimgöz’den oluşan ekip, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline de Şehitler Diyarı’na ait, çeşitli hediyeleri armağan ettiler.

Şehitler Diyarı Çanakkale’de Anlamlı bir tırmanış yaptıklarını ifade eden Dağcılık İl Temsilcisi Çetin Bayram, “İnsan o topraklara gidince gerçekten çok duygulanıyor. Çok farklı bir duygu içerisinde hissediyorsunuz kendinizi, imkanı olan her Türk vatandaşının ömründen bir kez dahi olsa Çanakkale Şehitliğini ve Savaş alanlarını ziyaret etmesini isterim” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2011 Pazartesi 17:29:03
Güncelleme :4 Nisan 2011 Pazartesi 17:36:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?