4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Dağcıları heyecan sardı

DAĞCILARI TIRMANMA HEYACANI SARDI

Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Tırmanma Doğu Grubu yarışları yarın ve pazar günü yapılacak. Federasyon Başkanı Karaca, yarışlara büyük bir katılım beklediklerini söyledi.

Dağcıları Tırmanma yarışlarının heyecanı sararken, yarışlar için geri sayım başladı. Türkiye Dağcılık Federasyonu 2011 yılı faaliyet programında yer alan Spor Tırmanma Doğu Gurubu yarışmaları 14-15 Mayıs 2011 tarihlerinde Atatürk Üniversitesi Spor Tırmanma Duvarında yapılacak. Yarışlar Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Dağcılık Federasyonu iş birliği ile gerçekleştirilecek.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca, Doğu Gurubu Yarışmalarına, Doğu Bölgesinde bulunan dağcılık Kulüpleri Spor Tırmanma yarışmacıları ile Samsun, Malatya, Erzincan, Rize, Sivas, İstanbul’dan sporcuların katılması beklediklerini söyledi.

Yarışlar için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca Atatürk üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samih Diyarbakır, Genel Sekreteri Prof. Dr. Üstün Özen ile Erzurum Gençlik Spor il Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret ederek yapılacak organizasyon hakkında kendilerini bilgilendirdi. Federasyon Başkanı Karaca, tüm Erzurumlu spor severleri ve dağcılığa ilgi duyanları Tırmana Yarışının yapılacağı Atatürk Üniversitesi Kampüsündeki Tırmana Duvarının tribünlerine beklediklerini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2011 Cuma 09:37:03
Güncelleme :13 Mayıs 2011 Cuma 09:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?