7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Damcı, görevini Efe’ye devretti

DAMCI, GÖREVİNİ EFE’YE DEVRETTİ

Erzurum’da 2006 yılından bu yana Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Müdürlüğü görevini yürüten Abdullah Damcı, görevini bugün Ömer Efe’ye devretti.

Palan Otel’de düzenlenen devir teslim ve veda töreninde kurum idarecileri ve personelleriyle bir araya gelen Damcı, hem helallik istedi, hem de yeni Bölge Birliği Müdürü Ömer Efe’yi TKK çalışanlarıyla tanıştırdı.

Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu kararıyla Balıkesir Bölge Birliği Müdürlüğü görevine atanan Abdullah Damcı, Erzurum’a 6 Haziran 2006 tarihinde atandığını hatırlatarak, “Meslek yaşantım boyunca hiç unutamayacağım bir dönemi Erzurum’da geçirdim. Üzüldüğümü itiraf etmeliyim, ancak bu bir bayrak yarışıdır. Bize yurdun neresi gösterilirse, oraya gider, görevimizi yaparız.” dedi.

Erzurum’da tarım ve hayvancılık alanında üretimin artması ve söz konusu sektörlerin geliştirilmesi için hem kurum çalışanları, hem de kooperatif ortaklarıyla el ele ve işbirliği içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Damcı, aynı hassasiyet ve özverinin, yeni Bölge Birliği Müdürü Ömer Efe tarafından da gösterileceğine inandığını ifade etti. Konuşmasının ardından görevini TKK Erzurum Bölge Birliği’nin yeni Müdürü Ömer Efe’ye devreden Damcı, birlikte çalıştığı muavinleri ve personelinden de helallik istedi.

HİZMET BAYRAĞINI EN ÖNDE KOŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Müdürlüğü’ne atanan Ömer Efe ise, Damcı’nın, kurum çalışanlarıyla kurduğu iyi münasebet karşısında çok etkilendiğini kaydederek, “Umuyorum aynı anlayış içerisinde, bizler de göreve kalınan yerden devam edeceğiz.” dedi.

Balıkesir Bölge Birliği Müdürlüğü’ne atanan Abdullah Damcı’nın, Erzurum’da çok önemli hizmetlerde bulunduğunu vurgulayan Efe, “Sayın Damcı’nın Erzurum’a verdiği hizmetler hepimizin malumudur. İnşallah bundan sonraki dönemde, hizmet bayrağını en önde koşturmaya bizler devam edeceğiz. Netice itibariyle bu bir bayrak yarışıydı ve bugün Erzurum’da koşturması sırası bize geldi.” dedi.

ÖMER EFE, KİMDİR?

Ömer Efe, Tarım Kredi Kooperatifleri’nde memur olarak işe başladı. TKK’nın Sakarya Böle Birlik Müdürlüğü’nde kontrolörlük, ardından Merkez Birliği’nde 5 yıl boyunca müfettiş olarak görev yaptı. Eğitim Müdürlüğü görevini de yürüten Efe, daha sonra TKK Balıkesir Bölge Birliği Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Ömer Efe, 7 yıldır Eğitim Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

DAMCI, GÖREVİNİ EFE’YE DEVRETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 18:26:04
Güncelleme :26 Mart 2010 Cuma 18:28:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?