4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Darbeyi dedektör köpek vurdu

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nün narkotik dedektör köpeği Leon, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

 Leon, özel bir aracın gizli bölmelerine yerleştirilen 100 ayrı paket içerisindeki 104 kilo esrarı hassas burnu sayesinde buldu.


Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün narkotik dedektör köpeği Leon, uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha indirdi. Özel bir otomobille Van'dan İstanbul'a uyuşturucu götürüldüğü ihbarını alan polis, Leon sayesinde gizli bölmelere saklanan 104 kilo esrarı ele geçirdi.


Alınan bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, narkotik dedektör köpeği Leon, gizli bölmeye saklanmış 104 kilo esrarın ele geçirilmesini sağladı. Van'dan İstanbul'a giden özel bir aracı akşam saat 22.00 sıralarında durduran Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, narkotik dedektör köpeği Leon'un marifetiyle aracın gizli bölmelerine yerleştirilmiş 100 ayrı paket içerisinde toplam 104 kilo toz esrar maddesi ele geçirdi.


Gözaltına alınan ve plakası ve ismi açıklanmayan özel aracın sürücüsü, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 13:38:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?