8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Daşdemir altınla ödüllendirildi

DAŞDEMİR ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Erzurumlu genç halterci Adem Daşdemir’in başarısı karşılıksız kalmadı. Geçtiğimiz günlerde Van’da yapılan Türkiye Halter Şampiyonasında 56 kiloda podyuma çıkan ve Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan Adem Daşdemir’e Atlas Yerkayalar Şirketi jest yaptı. Atlas Yerkayalar Şirketi yetkililerinden Kutluhan Karaoğlu ve Şirket Müdürü Mesut Yokuşuş Türkiye üçüncüsü halterciyi Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Törende Türkiye üçüncüsü halterci Adem Daşdemir’in antrenörü Hüseyin Çelik’te hazır bulundu.

Bronz madalya sahibi Adem Daşdemir, kendisini Cumhuriyet altını ile ödüllendiren Atlas Yerkayalar Şirketine teşekkür etti.

Genç halterci Adem Daşdemir’e Cumhuriyet altını hediye eden Kutluhan Karaoğlu’da başarılı sporcularda herkesin destek vermesi gerektiğini belirterek, halterci Adem Daşdemir’den bundan sonra daha büyük dereceler beklediklerini söyledi.

Karaoğlu, bu tür ödüllerin sporcular için moral ve teşvik olduğunu belirterek, diğer işadamlarını ve firmaları sporculara destek çıkmaya davet etti.

DAŞDEMİR ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 13:49:01
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 14:25:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?