4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Davullu zurnalı paket imha

Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bırakılan şüpheli paket gelen ihbar üzerine olay yerine sevk edilen bomba imha ekibi tarafından imha edilirken olay yerinin yakınında çocuklarını askere uğurlayan ailelerin kutlamalara devam etmesi dikkat çekti.


Otogarda şüpheli paket bulunduğuna dair yapılan ihbarın ardından olay yerine gelen bomba imha uzmanının, kutuyu hiçbir önlem almadan günlük kıyafetiyle kontrol etmesi gözlerden kaçmadı.
Çocuklarını askere göndermek için otogarda bulunan ailelerin davul-zurna çalıp, halaylar çektiği esnada fünyeyle patlatılan şüpheli paketten gömlek ve turşu çıktı.
Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bugün sabah saat 10.00 sıralarında, asker uğurlama töreni yapıldığı sırada, otobüs peronlarının yaklaşık 50 metre uzağında şüpheli bir paket bulunduğu ihbarı yapıldı. Bunun üzerine bölgede güvenlik tedbiri alan polis, bomba imha uzmanının gelmesini bekledi. Bir süre sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, sivil kıyafetiyle kutuyu kontrol etti. Kutuya baktıktan sonra aracına dönen ve özel elbiselerini giyen bomba uzmanı, şüpheli paketi fünyeyle patlattı. Şüpheli
paketin içerisinden gömlek ve turşu çıkarken, bomba uzmanının pakete sivil elbiseleriyle yaklaşması eleştiri konusu oldu.

50 METRE UZAKTA DAVUL ZURNA ÇALIP; ASKER UĞURLANDI
Bu arada bomba imha uzmanının, şüpheli paketi imhası sırasında asker yakınlarının davul-zurna eşliğinde halay çekmeye devam etmeleri de dikkat çekti. Paketten bomba çıkma ihtimaline aldırış etmeden, askerlerini davul-zurna eşliğinde askere gönderen vatandaşlar, paketin imhasından sonra polisi alkışladı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2009 Perşembe 15:09:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?