9
Mayıs
2024
Perşembe
ERZURUM

Dedeman Palandöken tanıtıldı

Dedeman Holding tarafından Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde hizmete açılan Ski Lodge Dedeman Palandöken Oteli'nin tanıtımı düzenlenen kokteyl ile yapıldı.

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'ın da katıldığı tanıtım toplantısında basın mensuplarına ve davetlilere otel hakkında bilgi verildi. Kokteylde konuşan Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, Palandöken'de kış turizmini kendilerinin başlattıklarını hatırlatarak, Palandöken'e yatırımlarının Ski Lodge ile devam ettiğini söyledi. Şehir merkezine 2 kilometre uzaklıkta bulunan otelin yapımına geçtiğimiz yıl başladıklarını anımsatan Murat Dedeman, "Bu yıl otelcilikte 40. yılını kutlayacak olan Dedeman Oteller Grubu, önümüzdeki 10 yılda 50 otele ulaşmayı hedefliyor. Geleneksel Dedeman misafirperverliğiyle yurt içi ve yurt dışındaki otellerimiz arasına Ski Lodge Dedeman Palandöken Oteli'ni de dahil etmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Dedeman, en uzun pisti 12 kilometreye ulaşan toplam 28 kilometrelik kayak alanında, 7 adet mekanik lift ile kayak severlere hizmet verecek Ski Lodge Dedeman Palandöken Oteli'nin 176 yatak ve 50 oda kapasiteli olduğunu belirtti. Otelin yalnızca kış sezonunda değil, yıl boyunca hizmet vereceğini anlatan Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, gelecek yıl da otele ilave olarak 10 oda, açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna ve 400 kişilik de kongre salonunun hizmete açılacağını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2006 Pazar 13:47:35
Güncelleme :5 Şubat 2006 Pazar 13:55:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?