8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Demir paravan nihayet kalkıyor

DEMİR PARAVAN NİHAYET KALKIYOR

Erzurum’un en işlek semti Cumhuriyet Caddesi’nde Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nce yürütülen iş merkezi inşaatının caddeye bakan kısmında yer alan demir paravan, sökülmeye başlandı.

Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan kaldırım çalışması nedeniyle sökülen paravanın inşaat alanına çekileceği bildirildi.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nce iş merkezi yapılması amacıyla Ağustos 2009’da başlatılan çalışmalar, zeminde çıkan su nedeniyle bir türlü ilerleyemedi. Kentin en işlek semtinde yürütülen çalışmada inşaatın önündeki kaldırım demir paravanla kapatılınca vatandaşlar, yolda yürümek zorunda kaldı. Zaman zaman küçük çaplı kazalara da davetiye çıkaran demir paravan, Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Caddesi’nde yürüttüğü peyzaj çalışması nedeniyle kaldırılıyor.

Cumhuriyet Caddesi’nde 14 aydır kapalı olan kaldırımları çevreleyen demir paravanın peyzaj çalışması nedeniyle kaldırılmasının yerinde bir karar olduğunu belirten vatandaşlar, “Buradaki binaları, iş merkezi yapılacağı gerekçesiyle yıktılar. Ancak geçen zaman içerisinde herhangi bir inşaat çalışması görmedik. İnşaat nedeniyle kaldırım kapatıldığı için caddede yürümek zorunda kalıyorduk. Demir paravanın kaldırılıp inşaat alanına çekilmesi yerinde bir karar olmuş. Artık kaldırımda rahatça yürüyebileceğiz” dediler.

DEMİR PARAVAN NİHAYET KALKIYOR
DEMİR PARAVAN NİHAYET KALKIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2010 Salı 16:35:04
Güncelleme :3 Kasım 2010 Çarşamba 13:10:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?