7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Demir yumruklardan Korkut’a ziyaret

DEMİR YUMRUK KIZLARDAN KORKUT’A ZİYARET

Yakutiye Belediye Spor Kulübü Boks takımının başarılı boksörleri Seda ve Eda Karataş kardeşler ile Rümeysa Güzel Belediye Başkanı Ali Korkut’u makamında ziyaret ettiler. Erzurum’a 2’cilik, 3’cülük ve 5’cilik kazandıran boksörler, bir sonraki Türkiye şampiyonası için altın madalya sözü verdiler.

Türkiye şampiyonasında dereceye giren Yakutiyespor’un başarılı boksör kızları Belediye Başkanı Ali Korkut’a spora verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Antrenörleri Cumali Yılmaz ve Yakutiyespor Kulübü Başkanı Suat Hayri Güneş ile birlikte Korkut’u makamında ziyaret eden boksörler, bir sonraki şampiyona için de altın sözü verdiler.

60 kiloda Türkiye 2’cisi olan Seda (17), 48 kiloda üçüncü olan Eda(18) ve 66 kiloda Türkiye 5’cisi olan Rümeysa Güzel (15), aynı zamanda başarılı birer öğrenciler. Başkan Ali Korkut, başarılı sporculara eğitimlerini aksatmama öğüdü verirken başarılarının da devamlı olmasını istedi.

Korkut, “Sporun her dalı güzeldir. Ancak spor ahlakının da tam olması gerekiyor. Bu kızlarımız eğitimde, sporda da başarıyı yakalamışlar. Bu spor ahlakından kaynaklanıyor. Belediye olarak sporun çeşitli dallarına destek veriyoruz. İyi bir gençliğin yetişmesi için katkıda bulunuyoruz. Emeklerimizin boşa gitmemesi için bu kızlarımızdan Türkiye şampiyonluğu bekliyorum” dedi.

Başkan Ali Korkut, başarılı kızlara eşofman takımı hediye etti. Yakutiye Spor Kulüp Başkanı Suat Hayri Güneş de spora verdiği desteklerinden dolayı Ali Korkut’a plaket verdi.

DEMİR YUMRUK KIZLARDAN KORKUT’A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 13:13:00
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 17:21:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?