7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Dernekten eğitime destek

ERZURUMLULAR DERNEĞİNDEN EĞİTİME DESTEK

İstanbul Küçükçekmece Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Horasan İlçesinde ilköğretim okullarına kırtasiye ve kitap yardımında bulundu.

Bir yıl önce Pasinler ilçesinde Serçeboğazı İlköğretim okulu ile Horasanda Gerek köyü okulunun tadilatını üstelen dernek yönetimi bu yıl da Horasan İlçe merkezi ve köy okullarına kitap kırtasiye ve giyim yardımı yaptı.

Yardımların önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirten Küçükçekmece Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aytekin Horasan, önceliklerinin eğitim yardımları olacağını belirterek, sosyal sorumluluk ilkesi gereği eğitime olan desteklerinin yanı sıra dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarını giderilmesi için çaba göstereceklerini kaydetti.

Horasan Fatih İlköğretim okuluna, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Koşum aracılığı ile yüzlerce kitap, kırtasiye, ve giyim yardımı yapan Dernek Başkanı Aytekin Horasan, yardımlarını devamı edeceğinin sözünü verdi.

Fatih İlköğretim Okulu Öğretmen ve Öğrencileri Derneğin bu yardımlarından ve eğitime vermiş oldukları desteklerinden dolayı Dernek yönetimine teşekkür ettiler

ERZURUMLULAR DERNEĞİNDEN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 10:04:00
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 10:11:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?