4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Dersane öğretmenleri seminerde

2009-2010 Eğitim öğretim yılı öncesi Oltu Başarın dershanesi seminer ve zümre çalışmalarını sürdürüyor.


Başarın Dershanesi Müdürü Cihat Demir eğitim öğretim faaliyetlerini daha ciddi ve disiplinli ve başarılı bir şekilde yürüte bilmek ve beklenen başarıyı yakalaya bilmek için Başarın Dershanesinde çalışan öğretmenleri 15 günlük seminer çalışmalarına tabi tuttuklarını açıkladı.


Demir aynı seminer çalışmasının geçen yılda uygulandığını ve bu sayede Başarın dershanesi olarak hem kişisel hem de kitlesel bir başarı yakaladıklarını söyledi. Demir ÖSYS Sınav sınav sisteminin değiştiğini ve değişen bu sınav sistemine göre ülke genelinde başarılarını kanıtlamış çeşitli yayınevleri ve dershaneler ortaklığı ve işbirliği ile bilgi alış verişinde bulunarak bu değişen sistemi uygulamaya çalıştıklarını kaydetti.

Demir önce öğretmenleri değişen gelişen yeni geçleşmelerden haberdar ederek alanlarında bilgi, donanım bakımından üst seviyelere çıkarmaya çalıştıklarını ve daha sonrada her öğretmenine bir gün verilerek diğer öğretmenlere öğrenci karşısında imiş gibi ders anlattırdıklarını ve bu sayede öğretmenin güçlü yada güçsüz yanlarını keşfederek eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını ifade etti.


Demir seminer çalışmalarından sonrada zümre çalışmalarına geçtiklerini ve zümre çalışmalarında da her branş öğretmenlerinin ortak çalışmaları sonucundan yeni Eğitim öğretim yılına daha aktif ve hazırlıklı yeni yöntemlerle girilmeye çalışıldığını dile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 16:24:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?