7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Devlet hastanesi artık tam kadro

HORASAN DEVLET HASTANESİ ARTIK TAM KADRO

Horasan Devlet Hastanesi’nde Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamalar ile tüm uzman branşlarında kadro tamamlandı. Daha önce hastanedeki doktor eksikliğinden dolayı tedavi için Erzurum merkeze gelmek zorunda kalan Horasanlılar yapılan son atamaları memnuniyetle karşıladı.

Horasan Devlet Hastanesi’nde 2 genel Cerrahi Uzmanı, 1 Anestezi Uzamanı, 1 Üroloji Uzmanı, 1 Dahiliye Uzmanı, 1 Çocuk Doktoru, 1 Kadın Doğum Uzmanı, 1 Göz Doktorunun ve 8’ de pratisyen olmak üzere toplan 16 doktor göreve başladı.

Hastanedeki eksiklikten dolayı daha önce Erzurum merkeze gitmek zorunda kalan vatandaşlar, daha önce Erzurum’a gitmek zorunda olduklarını böyle olunca da acil vakalarda hastalarını kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldıklarını belirttiler.

Hastane yetkileri ise yaptığı açıklamada hastaneye gelen vatandaşların sağlık karnelerini zamanında vize yaptırmalarını isteyerek, böylece hem hastane personelinin hem de vatandaşların zor durumda kalmayacağını belirttiler. Yetkililer, Horasan Devlet Hastanesinde bir çok ameliyatında gerçekleştirildiğini yapılan bu müdahalelerin hastalar açısından önemli olduğunu vurguladılar

GÖZ DOKTORUNUN GELMESİ HORASANDA SEVİNÇLE KARŞILANDI

Sağlık Bakanlığı tarafından Horasan Devlet hastanesine ataması yapılan Göz Doktoru Fikriye Ordulu’nun göreve başlaması ilçede büyük bir sevinçle karşılandı. Göz hastalıkları sebebiyle bir çok hastanın tedavilerini yaptıramadıklarını dile getiren vatandaşlar göz doktorunun gelmesini ile beraber ilçede büyük bir eksikliğin giderildiğini söylediler. Ataması yeni yapılan Göz Doktoru Fikriye Ordulu ise “Hasta sayısı oldukça fazla. Günde yüz civarında hasta bakıyoruz. Hastane de gerekli malzemelerin alınmasıyla birlikte hastanede Katarak, Pterjium , şaşılık, göz kapağı ameliyatlarının yapabileceğiz” diye konuştu.

HORASAN DEVLET HASTANESİ ARTIK TAM KADRO
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 10:36:04
Güncelleme :3 Nisan 2010 Cumartesi 13:44:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?