7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Didem destek bekliyor

TRT’de yayınlanan “Sen Türkülerini Söyle’ adlı yarışma programında Erzurum’u başarıya temsil eden Didem Dilara Duman Vali Sami Bulut’u ziyaret etti.


Son dört haftaya girilirken yedi yarışmacı ile yarışan ve başarılı olabilmesi için tüm Türkiye’den ve Erzurumlulardan destek beklediğini söyleyen Didem Dilara Duman ile bir süre sohbet eden Vali Bulut, Duman’ın başarılı olmasını gönülden dilediğini söyledi.

Erzurum halkının Didem Dilara Duman’a destek vermelerini isteyen Vali Bulut, Erzurum’un ve Türkiye’nin değerli bir türkü dostu ve sanatçı kazanacağını sözlerine ekledi.


1989 Erzurum doğumlu olan Didem Dilara Duman ilk, orta ve lise tahsilini Erzurum’da tamamladı. Şu anda ‘‘Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde ikinci sınıfta okuyan Duman, müzik yaşantısına “TRT Halk Müziği Gençlik Korosunda” devam ediyor.


Erzurum Valiliği İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyesi de olan Didem Dilara Duman’a destek vermek isteyen izleyiciler, Perşembe günü başlayan ve Cumartesi akşamı program bitimine kadar devam eden mesaj süresi içerisinde TURKU yazıp boşluk bırakarak 102D yazarak 3969’a mesaj göndermeleri gerekiyor.

İha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 17:27:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?