4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Didem yine radyoda

TRT’de yayınlanan “Sen Türkülerini Söyle” yarışmasında dördüncü olan Erzurumlu Didem Dilara Duman, Türkiye Radyoları’nda yayınlanan “Bizim Eller” Programına konuk oldu.

Erzurum Radyosu’nca hazırlanan ve Yapımcılığı’nı Feridun Fazıl Özsoy’un yaptığı, Gülgün Çimen’in sunduğu programa TRT Erzurum Radyosu Saz Sanatçısı Abdurrahman Lehimler ile birlikte katılan Didem, hem soruları cevaplandırdı, hem de türkü söyledi.

Türkiye genelinde 3 bin 500 kişi arasından seçilen 16 kişi arasına girdiğini , 14 hafta boyunca süren zorlu maratonda ise ilk 4’te yer aldığını anlatan Didem;”Derece alıp almamam o kadar önemli değil. Mühim olan halkın gönlünde taht kurmaktır. Ben de bunu başardığıma inanıyorum.”dedi.

Yarışmaya hazırlanırken TRT Erzurum Radyosu Sanatçısı Mehmet Çalmaşur’dan büyük destek gördüğünü ifade eden Didem, yarışma sürecinde de kurum koçlarının büyük çaba harcadığını bildirdi.

Didem, yarışma boyunca erkek seslerden ziyade bayanlardan Sercan ve Beste ile yarıştığını anlattı. Bayanların yarışmada elendiğini bildiren Didem, SMS’lerin sonucu belirlediğini ve yapacak bir şey olmadığını ifade etti.

Yarışma sürecinin kendisine çok şey kazandırdığını kaydeden Didem, en azından sahne tecrübesi kazandığını, insan ilişkilerinin geliştiğini ve Türkiye’nin bir çok ünlü ismi ile tanışma fırsatı bulduğunu vurguladı.
Para ödülünden ziyade TRT kurumu çatışı altına alınacak olmasından büyük sevinç duyduğunu hatırlatan Didem, tek düşüncesinin bu sahada kendini yetiştirmek olduğunu söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 19:07:21
Güncelleme :13 Ocak 2009 Salı 09:49:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?