4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Dişi ağrıyan Pasinler'e koşuyor...

PASİNLER DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ HER GÜN 120 HASTAYA HİZMET VERİYOR

Her gün ortalama 120 hastanın tedavi gördüğün Pasinler Diş Sağlığı Merkezi çevre ilçe ve köylere de hizmet veriyor. Vatandaşlar merkezdeki doktorların yakın ilgisinden dolayı burayı tercih ettiklerini belirtiyorlar.

Pasinler Diş Sağlığı merkezine gelen hastalar, doktorlarının yakın ilgileri karşısında diş bakımı ile ilgili sorunlarını zamanında gördüklerini belirterek, Erzurum’a gitmek yerine Pasinler Diş Sağlığı Merkezine gitmeyi tercih ettiklerini söylediler.

Diş merkezine gelen hastalar, ağız ve diş sağlığı sorunlarını çok rahat bir şekilde yaptırdıklarını, merkezdeki doktorların kendilerine yoğun ilgi gösterdiklerini, yakın olması nedeniylede yol masraflarının daha az olması nedeniyle Pasinler Diş Sağlığı merkezine Geldiklerini belirttiler.

Pasinler’de Diş Sağlığı Merkezi sayesinde Diş bakımı, Kanal tedavisi, diş temizleme, diş yapımı sorunlarını zamanında beklemeden yaptırdıklarını dile getiren vatandaşlar. “Merkezdeki hizmet veren personelin güler yüzle hizmet vermesi bizleri memnun ediyor. Uzak yerlerden gelen hastaların ulaşım sorunlarıyla da yakından ilgilenen doktorlar maddi durumu iyi olmayan hastaların yol paralarını bile karşılıyorlar” dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 10:13:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?