6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Diva Sen genel kurulu yapıldı

Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası Erzurum Şubesi’nin 1. olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

İl Özel İdaresi yemekhanesinde yapılan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak açıldı. Kur’an-ı Kerim okunan genel kurulda yönetim kurulunun faaliyetlerini Başkan Osman Temel anlattı.

Temel, 2007 yılı temmuz ayında Diva Sen Erzurum Şubesi’ni kurduklarını belirterek, 550 üyeye ulaştıklarını bildirdi. Sendika olarak Diyanet ve Vakıf çalışanlarının sorunlarını çözmeye çalıştıklarını ifade eden Temel, aynı zamanda Diyanet ve vakıflar teşkilatlarıyla çalışmaları katkıda bulunduklarını söyledi.

Temel, “Her türlü siyasi akımdan bağımsız, tarafsız , hiçbir siyasi grubun ne yanında, ne de karşısında olmadan seviyeli, ilkeli ve dürüst toplum hareketi olarak çalışmalarımızı sürdürme gayreti içerisindeyiz. Diyanet ve vakıf çalışanlarının mali ve özlük haklarının biran önce düzeltilmesi için yetkililerden duyarlılık ve çözüm yolunda çalışma bekliyoruz. “dedi.

Genel kurul toplantısına Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Diva Sen Genel Başkan Yardımcıları Ali Nizar, Ramazan Seleci ve Mustafa Fidan Samsun , Bartın, Arpaçay, Alaçam ve Hınıs’tan davetliler ve şube üyeleri katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2008 Pazar 11:55:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?