4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Diyaliz hastası çiftin mutluluğu

DİYALİZ HASTASI ÇİFTİN MUTLULUĞU

Oltu Devlet Hastanesi'nde diyaliz tedavisi görürken birbirlerine aşık olan Reyhani Yavuz (24) ile Nevingül Sezer (37), düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Oltu Devlet Hastanesi'nde 5 yıldır diyaliz hastası olarak tedavi gören Nevingül Sezer, 2 yıl önce yine diyaliz tedavisi görmek üzere hastaneye gelen Reyhani Yavuz ile tanıştı. Bazen aynı oda da diyaliz makinesine bağlı bir halde birkaç saat süren tedavi süresince birbirlerini tanıma fırsatı buldu. Geçen zaman içerisinde birbirlerine aşık olan Yavuz ve Sezer, evlenmeye karar verdi. Konuyu aileleriyle paylaşan genç çiftler, hastalıkları sebebiyle olumsuz yanıt aldı. Ailelerin bu tutumu karşısında

birbirlerinden vazgeçemeyeceklerini anlayan Reyhani ve Nevingül, çareyi kaçmakta buldu. Olayı öğrenen diyaliz servisi personeli, genç çifte ailelerinin yardımcı olmaması üzerine düğün hazırlıklarını başlattı.

Kaymakam Gürkan Polat, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve Olmar Hipermarket'in katkılarıyla genç çift Koçkaya köyünde düzenlenen törenle evlendi.Oltu Devlet Hastanesi Diyaliz Servis personeli, çiftleri düğün boyunca yalnız bırakmazken gelin ve damatla birlikte halay çekerek doyasıya eğlendi.

DİYALİZ HASTASI ÇİFTİN MUTLULUĞU
DİYALİZ HASTASI ÇİFTİN MUTLULUĞU
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 16:49:05
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 19:45:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?