4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Doğa ve deniz kampları start aldı

DOĞA VE DENİZ KAMPLARI START ALDI

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğü yaşları 13 ile 17 arasında değişen başarılı öğrencileri doğa ve deniz kamplarına gönderdi. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü faaliyet programında yer alan ve Gençlik Merkezi Müdürlükleri tarafından organize edilen Doğa ve Deniz kampları dün başladı. Toplanma Merkezi olarak seçilen Erzurum Gençlik Merkezinde bir araya gelen öğrencilerde Deniz ve Doğa kampları için İzmir ve Antalya’nın yolunu tuttu.

Doğa ve Deniz Kampları 20 Haziran’dan 28 Ağustosa kadar 17 dönemde gerçekleştirilecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Murtaza Cengiz, yaşları 13 ile 17 arasında değişen öğrencileri Doğa ve Deniz kamplarına götürdüklerini belirterek, Erzurum, Erzincan, Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı ve Bayburt’dan gelen öğrencilerin Erzurum’da toplandığını söyledi. Cengiz, bu öğrenci gruplarından doğa kampına katılacak olan öğrencilerin Antalya Akseki’ye, deniz kamplarını seçen öğrencilerin de İzmir Çeşme’ye hareket ettiklerini belirtti.

Gençlik Merkezi Müdürü Murtaza Cengiz, Erzurum’dan 204 toplamda 500’e yakın öğrencinin yeralacağı Gençlik Kamplarına yoğun bir ilginin olduğunu da sözlerine ekledi.

DOĞA VE DENİZ KAMPLARI START ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2011 Salı 15:05:00
Güncelleme :21 Haziran 2011 Salı 17:40:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?