4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Doktor odasında ölü bulundu

DOKTOR ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Erzurum Bölge Araştırma Hastanesi'nde (BEAH) 2 gün arayla 2 nöbetçi doktor ölü bulundu. Aynı hastanede geçen yıl da 1 kadın doktor ölü olarak bulunmuştu.

Erzurum Bölge Araştırma Hastanesi'nde 2 gün arayla 2 nöbetçi doktorun ölü bulunması meslektaşlarını şoke etti. 3 yıldır BEAH'ta acil uzman hekimi olarak görev yapan Fatih Bilge (32), nöbeti devralmak için odasına giren meslektaşı tarafından ölü bulundu.

Hemen acil yeniden canlandırma ünitesine götürülen Doktor Bilge, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Bilge'nin cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Önceki gün de Kardiyoloji Servisi doktorlarından Muhammed Fındık (26) hastanedeki nöbet odasında ölü bulunmuştu. Geçen yıl da aynı hastanenin anestezi uzmanlarından Buket Tasmacıoğlu nöbet çıkışı odasında ölü bulunmuştu.

İl Sağlık Müdürlüğü doktor ölümlerinin nedeni konusunda araştırmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, bugün odasında ölü olarak bulunan doktor Fatih Bilge'nin eşinin de doktor olduğu ve 3 aylık hamile ve Çanakkaleli olduğu öğrenildi.

DOKTOR ODASINDA ÖLÜ BULUNDU
DOKTOR ODASINDA ÖLÜ BULUNDU
DOKTOR ODASINDA ÖLÜ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2011 Cuma 17:58:00
Güncelleme :22 Nisan 2011 Cuma 18:06:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ferat ÇAT IP: 78.166.146.xxx Tarih : 24.04.2011 00:15:21

acaba diyor insan tesadüfmü yoksa baska sebeplermi Doğuanadolunun en büyük hastanesi sonuçta miyonlarca hastalığına teshis konulamayan hasta gelip gidiyor öncesindeki ve sonrasında oan bu iki öüm haberi aynı sepemi baska birseymi açıklama yapılması lazım Allah rahmet eylesin