4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Domuz gribine maskeli tedbir

MECLİSTE DOMUZ GRİBİNE MASKELİ TEDBİR

Ülke geneline yayılan domuz gribine karşı Erzurum İl Genel Meclisi üyeleri ilginç bir tedbire başvurdu.

Toplantı öncesinde meclis üyelerine dağıtılan maskelerle toplantıyı takip eden meclis üyeleri ilginç görüntü oluşturdular. Dağıtılan maskeleri bazı meclis üyeleri takmadan cebine koyarken, bazı meclis üyeleri bir süre toplantıyı maskeli takip ettikten sonra maskelerini çıkardı. Maskeden alan İl Genel Meclisi Başkanı İhsan Özdemir de maskeyi kullanmadan toplantıya devam etti.

 YENİ BAŞKAN ÖZDEMİR

İl Genel Meclisi Başkanı Selcan Karagöl'ün görevinden istifa etmesinin ardından boşalan İl Genel Meclis Başkanlığı için bugün seçim yapıldı. 2 adayın başkanlık için yarıştığı mecliste 29 üyenin oyunu alan İhsan Özdemir İl Genel Meclisi'nin yeni başkanı oldu.

İl genel Meclisi Kasım ayı oturumlarına bugün başlandı. Hafta sonuna kadar devam edecek olan meclis toplantılarının bugünkü bölümünde geçtiğimiz ay merkeze alınan Erzurum Valisi Sami Bulut ile uygunsuz yakalandığı öne sürülen İl Genel Meclisi Başkanı Selcan Karagöl'ün istifasıyla boşalan meclis başkanlığı için seçim yapıldı. Meclis Başkan Vekili olan ihsan Özdemir ile birlikte İspir İl Genel Meclisi Üyesi Tahsin Bayramoğlu'nun aday olduğu başkanlık seçiminde İhsan Özdemir 29 üyenin oyunu alarak meclisin yeni başkanı oldu. Diğer aday Tahsin Bayramoğlu ise 24 üyenin oyunu alabildi.

Başkanlık seçimi sonrası teşekkür konuşması yapan Başkan İhsan Özdemir, zor bir görev aldıklarını ve Erzurum için ellerinden gelen çabayı ortaya koyacaklarını söyledi. İl Genel Meclisi olarak her bölgeye eşit hizmet etmenin mücadelesi içerisinde olacaklarını dile getiren Özdemir, yapılacak işleri aciliyet sırasına göre bir bir belirleyerek uygulamaya koyacaklarını ifade etti.

Bu arada Meclis Başkanlığı görevinden istifa eden Selcan Karagöl bugünkü toplantıda da izinli sayılarak toplantıya katılmadı.

MECLİSTE DOMUZ GRİBİNE MASKELİ TEDBİR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 16:59:04
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 18:16:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?