6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

DP'den İstanbul'daki salırıya kınama

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Erzurum'da düzenlediği basın toplantısında, İstanbul'da 3 polisin şehit edildiği saldırıyı kınadı.

Partisinin genişletilmiş bölge toplantısı için Erzurum'da bulunan DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, toplantı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Palan Otel'de DP MKYK üyesi Hulisi Sırmacı ve DP İl Başkanı Hikmet Uç ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Soylu, İstanbul'daki menfur saldırıyı kınadıklarını ifade etti. Soylu, "Şehit olan 3 polis memuruna Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz. Ülkemizde gerginliği arttırmaya çalışan ve bugün ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik krizi, siyasi belirsizliği fırsat bilerek, Türkiye'deki gerginliği kendi yeşerebilecekleri bir ortam zannederek, Türkiye'de karışıklığı artırma düşüncesinde olanlara karşı, bütün Türkiye'nin, siyaset kurumu, iş camiası, kurumlar ve 70 milyon insanımızın topyekün sağduyuyla karşılık vereceğine inanıyoruz" dedi.

Genel Başkan Soylu, "Bu kritiklik birilerinin iştahını kabartmış olabilir. Zor zamanlarda sağduyu içerisinde, siyasi çekişme içerisinde olsak da tüm Türkiye, sağduyu ile bu tip olaylara karşılık vermiştir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 16:57:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?